Wie zijn wij

Kompas bewindvoering is in 2013 opgericht door Sandra Smit. Sinds september 2016 is ook Carmen van Haarst werkzaam binnen het bedrijf. Mevrouw Smit is benoemd door de rechtbank als bewindvoerder en mentor. Mevrouw van Haarst is administratief medewerkster.
Kompas Bewindvoering is een eenmanszaak en staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 58337598

Het doel van Kompas bewindvoering

Het bijdragen en het vergroten van het welzijn van mensen door financiële stabiliteit in hun leven te realiseren. Dit laatste wordt bereikt door inkomsten en uitgaven in balans te brengen, (indien mogelijk) mensen schuldenvrij te maken en (indien mogelijk) mensen weer financieel zelfredzaam te maken.

Werkgebied en doelgroep

Kompas bewindvoering is (in principe) werkzaam in geheel Nederland. Cliënten zijn mensen die zelf verzoeken om hun goederen onder bewind te plaatsen omdat er geestelijke en/of lichamelijke beperkingen zijn of omdat ze problematische schulden hebben. Vrijwel altijd wordt dit verzoek ondersteund door de betrokken hulpverleners en/of medische begeleiders en familieleden.

Ambitie

Kompas bewindvoering heeft niet het streven om een groot bedrijf te willen worden. Onze ambitie ligt veel meer op het vlak van goed zorgen voor onze cliënten. Wij werken er hard voor om onderscheidend te zijn op de gebieden van kwaliteit, professionaliteit, persoonlijke aandacht en daadkracht.